Server regels

 1. Respect:

  Grappig met elkaar omgaan is natuurlijk toegestaan, maar ken je grenzen. Grof taalgebruik zoals het schelden met ziektes is niet toegestaan, behandel andere met respect. Als je op jou manier met elkaar wilt omgaan maak dan gebruik van ons party chat systeem.

 2. Adverteren:

  Het adverteren van andere Minecraft servers is niet toegestaan, er is wel een uitzondering die geld voor grotere servers zoals Hypixel of CubeCraft. Je mag wel tegen vrienden zeggen van "komen jullie ook op Hypixel?", maar het adverteren van andere servers is verboden.

 3. Bedelen:

  Kinderen die vragen worden overgeslagen. Het is niet toegestaan om te vragen voor gratis items of ranks. Werken voor je geld.

 4. Chat:

  In de globale chat mag je alleen Nederlands of Engels spreken. Het is niet toegestaan om in caps-lock te typen en je mag ook geen berichten spammen.

 5. Referrals:

  Het is niet toegestaan om je referral code naar nieuwe spelers te sturen (tenzij jij deze speler(s) hebt uitgenodigd).

 6. Bugs:

  Misbruik maken van bugs is verboden, als je een bug tegen komt dien je dit onmiddelijk te melden bij een staflid. Afhankelijk van de bug zullen we je belonen.

 7. Hacks/Mods:

  Het is niet toegestaan om gebruik te maken van een hacked client, of gebruik te maken van mods die jou een groot voordeel geven tegen andere spelers (denk aan x-ray of kill aura).

 8. Griefing:

  Het is verboden om andere spelers te griefen, onder griefen verstaan wij het aanpassen van het land dat is gemaakt of behoort tot een andere speler.

  Om het even duidelijk te maken, je mag niet griefen ookal is het niet geclaimed.

 9. AFK:

  AFK zijn is in princiepe toegestaan, mits je daadwerklijk achter je computer zit met Minecraft open op je scherm. Als we je verdenken en je reageert niet in de Minecraft chat gaan we er vanuit dat je AFK bent en zul je gekicked worden

Discord regels

 1. Respect:

  Grappig met elkaar omgaan is natuurlijk toegestaan, maar ken je grenzen. De meeste kanalen zijn openbaar en andere weten niet met welke intentie jij chat.

 2. Adverteren:

  Het adverteren van andere Discord servers is niet toegestaan.

 3. Chat kanalen:

  Gebruik het juiste kanaal als je een vraag of melding hebt. Suggesties moeten in #suggesties en meldingen in #create-ticket. Voor de rest kun je gebruik maken van de publieke kanalen.

Over ons

Over Scorched MC

Scorched MC is een Nederlandse Minecraft server, wij focussen ons op de ultieme speel ervaring. Sluit jij je ook aan bij onze gezellige en hechte community? Speel mee op play.scorchedmc.com.

Website door Delta Velorum © 2020 - 2021