Wat zijn Custom Enchantments?

Een custom enchantment is een toevoeging aan de standaard enchantments in Minecraft. Met deze custom enchantments kun je veel meer, en ze zijn te combineren met zowel de standaard enchantments als andere custom enchantments.

Er zijn verschillende soorten custom enchantments, denk bijvoorbeeld aan de Tunnel enchantment, afhankelijk van het level kun je meerdere blokken tegelijkertijd minen. Er worden zo nu en dan extra enchantments toegevoegd om het spel interessant te houden. Houd er wel rekening mee dat (sommige) custom enchantments erg lastig te krijgen zijn!

scorched mc custom enchantments

Hoe kom ik aan Custom Enchantments?

Er zijn 3 manieren om aan custom enchantments te komen, de een makkelijker dan de ander.

Enchanten: net zoals de standaard enchantments in Minecraft is het ook mogelijk om de custom enchantments te krijgen door simpelweg boeken of tools te enchanten in een enchantment table (zorg er wel voor dat je enchantment table level 30 is aan kan!).

Dungeons: het is ook mogelijk om enchanted books te vinden met custom enchantments in dungeons zoals de stronghold en gezonken schepen.

Spelers: als jij op zoek bent naar een specifiek boek is het soms makkelijker om het boek over te kopen van een andere speler, dit kun je doen door in de chat te vragen of iemand het boek heeft of door de Auction House in de gaten te houden (/ah).

minecraft server custom enchantments

Welke Custom Enchantments zijn er?

Om het kort te houden, veel. Zoveel dat we alle enchantments in een eigen spreadsheet hebben gezet omdat deze pagina anders erg lang zou zijn.

Over ons

Over Scorched MC

Scorched MC is een Nederlandse Minecraft server, wij focussen ons op de ultieme speel ervaring. Sluit jij je ook aan bij onze gezellige en hechte community? Speel mee op play.scorchedmc.com.

Website door Delta Velorum © 2020 - 2021